Nu är resan slut - 26 oktober

Jaha, då har sista dagen passerat och det känns SÅ skönt. Jag kommer sakna fritiden här nere mycket.. Att hänga med Franzi, träffa trevligt folk i skolan, fint väder och att bara veta att man befinner sig i Spanien.

  
Klicka på bilderna för förstoring.
1. Franzi och jag utanför skolan
2. Jag och Abdul Ahad också utanför skolan

Familjen kommer jag dock inte sakna... Första 2-3 dagarna var de så himla vänliga och jag stortrivdes, men med tiden blev de mer och mer reserverade. I deras presentation stod det att det var viktigt att deras au pair blev som en familjemedlem, men hur ska man kunna känna sig som en familjemedlem om föräldrarna inte ens hälsar på en när de kommer hem?

Sista dagen har faktiskt varit riktigt bra! Det har varit 22 grader varmt och soligt. Har varit in till skolan där allt gick fint och lärarna va extremt trevliga trots att jag redan ska åka hem och egentligen mest bara ställt till med oreda för dem.

Jag och Franzi gick lite på stan, jag hittade ett par jeans och köpte en flaska vin till familjen som hejdå-gåva. Sen åkte vi hem till Franzi och hängde och jag fick göra ett kort till familjen.Senare hämtade jag upp Marta och vi gick ut i parken med Franzi och hennes ena "barn" Carlos. De cyklade och såg allmänt kära ut, så gulligt! Han gav henne till och med en ring, och när hon satte den på långfingret så rättade han henne och bytte ringen till ringfingret. Lägg märke till att de är 4 och 5 år gamla. :)

Nu ska jag träffa Franziska för att gå på en sista promenad och säga hejdå. Sorligt ju! Men vi planerar redan att ses igen... Me like! :)

Gonatt mer er!
Snart joinar jag er i kylan, burr!
/M


-

Eller är det nu den börjar...?

Kommentarer
Postat av: Evelina

tråkigt att familjen förändrades :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback