Spanska-test - 19 oktober

Jaha nehe, efter att ha varit inne i stan så känns allt mycket bättre :)

Mötte upp Eva för att åka till skolan där det är tänkt att jag ska plugga spanska. Fick träffa en lärare för en liten intervju och ett test. Det var inte roligt kan jag säga. Hon kunde inte ett ord engelska och hon idiotförklarade mig, i princip. Hon satt och talade om för Eva att jag inte förstod någonting, att jag inte fick göra testet osv, och jag förstod nästan vartenda ord hon sade. Vilken förödmjukelse!

Men efter några om och men så fick jag göra testet. Jag hamnade på nivå 1, vilket var bra med tanke på att jag trodde jag skulle hamna på nivå minus sjuttioelva typ. Testet var jättesvårt och inte fyllt med mina favorit-uppgifter direkt.

Men vi förklarade att efter en månad i Spanien kommer jag vara mycket mer uppdaterad osv. Så de ska höra av sig när de får en plats ledig, vilket känns bra! Tills dess blir det till att läsa spanska barn-böcker.

Förresten tog jag lite bilder när jag väntade  bussen. Imorn ska jag ut på långpromenad, så då får ni se fler, och bättre, bilder. Men här kommer några så länge :)Klicka för förstoring

Bild 1: Det är husen som vi bor i
Bild 2: En lyxvilla 100 m från vårt hus
Bild 3: Annat mycket fint hus i närheten
Bild 4: I väntan på bussen
Bild 5: Inne i Pamplona, längs storgatan
Bild 6: 3 tjejer i skoluniform, på väg hem

Nu ska jag äta lunch med Eva :)
Hasta luego!
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback