Tapas y fumar - 18 oktober

Buenos días!

La familia var i kyrkan och jag väntade hemma framför datorn. De kom och plockade upp mig för att äta lite tapas och umgås med folk innan lunch. Nu är jag hemma igen efter ett antal goda oliver och stinker rök. Det är ju inte rökförbud inomhus här, så även fast vi var på en liten restaurang så röker alla. Get used to it!

Men det var trevligt! Fick träffa folket som familjen Konyay brukar hänga med, resa med osv. Och alla var supertrevliga! Många av de är bra eller riktigt duktiga på engelska, de andra tragglar sig framåt och försöker åtminstone. Alla är jätteöppna och om jag inte förstår en konversation så förklarar alltid Pista eller Eva för mig vad som sägs.

Kan även tala om att inte bara min spanska kommer förbättras här nere, utan även min engelska kommer bli mycket bättre.

Och juste, barnen är lite blyga och vi har lite svårt att kommunicera, men de verkar gilla mig och jag gillar de verkligen :)

Nej, vila lite innan lunchen, det låter som en fin idé! Och efter lunch bär det av till Pamplona! Är lite nervös, för Pista ska inte med, och Eva är inte så jätteduktig på engelska. Men det kommer nog gå bra!

/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback