Utgång ikväll? - 23 oktober

Jaha, då var alltså min första skoldag avklarad!

Det började med att jag var tvungen att springa till banken och betala. Och innan lektionen ens börjat sa en lärare till mig att jag borde få hoppa upp en eller några nivåer. Så jag kanske ska få göra det på måndag.

Lektionen pågick i 2 timmar, läraren var superhärlig, full av energi och jätteduktig. Alla var glada och väldigt öppna :)

Efter lektionen gick jag, Franzi, Abdoul Ahad och Mouhammadou till en bar och drack café con leche och snackade. Eller de snackade, jag satt mest tyst och lyssnade då jag inte känner mig bekväm i språket ännu. Men det var trevligt och nu har vi köpt ett perfekt barbie-block och en underbar barbie-penna till de. Åh vad de kommer bli glada!

Efter någa trevliga timmar tog jag och Franzi bussen hem, gick hem till henne för att käka lunch, baka och fixa lite med present-blocket vi köpte.

Nu ska jag snart hämta upp barnen och sen ska Marta på balett-lektion. Ikväll blir det troligtvis utgång med ett gäng tjejer, skoj!

Over 'n out!
/M

Kommentarer
Postat av: Linda

vad kul att du fått börja skolan nu!

åhh.. gumman då, ha inte hemlängtan, utan njut av denna tiden! vi finns alltid kvar här hemma! och när du kommer och hälar på så är huset färdigrenoverat och vi kan hitta på massa skoj!

pussar och kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback